Dinozauri cu musli si sos de rosii

de Mama_Lizica in Paste, 10 Apr 2010 | 7313 vizualizari

 

Paste cu un sos dulce-acrisor, pentru amatorii de gusturi exotice.

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste in forma de dinozauri
  • 1 ceasca musli (cereale integrale cu stafide si fructe uscate)
  • 2 cesti bulion
  • 1 lingurita ulei
  • sare, piper, busuioc, patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozauri cu musli si sos de rosii:

Pui dinozaurii in apa clocotita si lasi sa fiarba cam 10 minute, pana se inmoaie. Intre timp, pui bulionul pe foc intr-o tigaie cu 1 lingurita de ulei si cand incepe sa sfaraie, adaugi musli.

Amesteci bine si lasi pe foc pana se evapora apa de la bulion si ramane ca o pasta mai moale, adaugi sare, piper si alte condimente, dupa gust. Dinozaurii fierti ii treci prin jet de apa rece (ca sa nu se lipeasca), iar deasupra lor pui sosul si presari, daca vrei, verdeata. Stafidele si fructele uscate dau un gust usor dulceag, iar bulionul - gustul acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozauri cu musli si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu hribi